AANDACHTSPUNTEN BIJ  VERTREK:

 1. Is het huisvuil gesorteerd volgens de sorteerinstructie? Glas zelf naar de glasbak brengen (niet in één van de containers gooien). Groot karton (platgemaakt) opgestapeld in de bijkeuken van het kasteel/bij mooi weer buiten naast de trap.
  Wij zorgen voor het afvoeren van karton (kosten € 10,00).

Bij gebruik van de blauwe SHANKS container hoeft u niet te sorteren (behalve groot karton en glas). Kosten legen SHANKS container € 65,00 per halve container.
Omdat de gemeente Bertrix de grijze container niet meeneemt wanneer niet goed is gesorteerd zullen wij uw afval na uw vertrek controleren en - zo nodig – zelf in de blauwe SHANKS container deponeren.

 1. Is alles in de keuken teruggezet op de plaats waar het stond (per soort gesorteerd – zie de stickers op de lades en in de kasten) en goed afgewassen? Glazen, bestek, serviesgoed en pannen goed controleren en zo nodig opnieuw afwassen in schoon water.
 2. Alle meubels etc. terugzetten op de plaats waar zij stonden bij aankomst. In de slaapkamers op elk bed een dekbed en kussen en wanneer u bedden of matrassen verplaatst moet u ze zelf even terugzetten.
  Bedden zelf afhalen (moltons om het matras laten zitten).
  In elke kamer bevindt zich een lijst met inventarislijst/plaatsbeschrijving om het u makkelijker te maken bij het terugplaatsen van de meubels/decoratie/bedden.
 3. Houtkachels en BBQ’s moeten door u zelf worden leeggehaald en schoongemaakt.
 4. De ovens moeten door u zelf worden schoongemaakt (roosters en bodem van de ovens schoon/geschuurd).
 5. Het kasteel moet veegschoon worden opgeleverd, vuilnisbakken en prullenbakken legen en vuilniszakken in de daarvoor bestemde containers gooien.
 6. Decoratie in de kamers achterlaten waar ze stonden bij aankomst.
 7. Meubels die binnen staan mogen niet buiten gebruikt worden. Dit geldt ook voor dekbedden, kussens en spreien (deze mogen alleen in de slaapkamers worden gebruikt).
 8. Sigarettenpeuken zelf uit het grind opruimen.

 

De schoonmaakkosten die u heeft betaald zijn een bijdrage, het bedrag is niet toereikend voor het schoonmaken van het kasteel en de sauna/jacuzziruimte. Daarom worden extra werkzaamheden altijd berekend.

De afwas, houtkachels, BBQ en ovens schoonmaken behoort niet tot de eindschoonmaak.

Wanneer wij de afwas (gedeeltelijk) over moeten doen, de BBQ’s/houtkachels/ovens moeten schoonmaken worden daar altijd extra kosten voor berekend.

Huisvuil: zie hiervoor de sorteerinstructie.

 

Wij rekenen op uw begrip en hopen dat u een onvergetelijk verblijf heeft gehad in ons Chateau en zien u graag nog eens terug.

 

Met vriendelijke groet,

Chateau Thermes de Cugnon