Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand

 

Gefeliciteerd bruidspaar met jullie huwelijksplannen, maar ook met het vinden van deze site.

Trouwen in de Ardennen op dit plekje kan wel eens dé unieke oplossing zijn voor die super originele onvergetelijke droombruiloft.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Greet van Voorden, al 26 jaar trouwambtenaar in hart en nieren in Nederland, maar intussen al 8 jaar (samen met echtgenoot videograaf en muziekbegeleider Henk) gespecialiseerd in trouwen op locatie in binnen en buitenland.

Wij hebben ook in België gewoond en met veel Vlaamse familie was ook het trouwen van Vlaamse koppels een feest.

De Ardennen was echter altijd al een vertrouwd plekje.

En zoals Anneke over haar Chateau jullie uitgebreid voorlichting geeft, neem ik de bruidsparen juist thuis in Nederland heel veel werk uit

 

 

Hoe dan?

Door telefonisch contact met mij op te nemen zodat je al meteen snel en laagdrempelig alle telefonische voorlichting krijgt over de mogelijkheden van trouwen op locatie en de eerste stappen die je misschien al wilde gaan zetten.                                               

*Een leuke persoonlijke kennismaking is de eye opener.

Of  “de klik” er is kan je immers het best ervaren door eerst bij ons thuis vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen.

Later komen wij alles bij jullie thuis doornemen.

Ook kinderen familie en vrienden benader ik graag telefonisch (indien gewenst) om jullie huwelijksverhaal spontaan en verrassend te kunnen maken voor iedereen.

 

Video van de ceremonie 

Mijn man verzorgde de video van een bruidspaar dat ook in Cugnon is getrouwd (zie onze pagina Bruidsreportage) en maakt met veel plezier ook een topvideo voor jullie voor slechts € 250,00.

 

Wij hebben kwaliteit, spontaniteit en integriteit hoog in ons vaandel staan, en maken er samen met jullie heel graag iets heel bijzonders en feestelijks van.

 

Hartelijke groeten, veel voorpret en tot bels.

Greet van Voorden

 

  Email greet@topceremonie.nl

Tel : +31 (0)6 53 40 54 24 of +31 (0)6 20 35 09 52