Trouwen in het buitenland

Trouwen, zoals jullie dat willen, dat is iets wat je dus helemaal zelf bepaalt.

Je bent tenslotte helemaal niet verplicht om bijvoorbeeld in een saai gebouw te trouwen of in je eigen gemeente.

Want trouwen bestaat niet alleen uit ‘het papiertje ondertekenen’, maar elkaar trouw beloven en een moment neerzetten wat helemaal bij jullie past.

Ja, ik wil...

Je kunt je dromen werkelijkheid laten worden door het meenemen van
‘je eigen BABS’
(buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand).

 Die zal er dan voor zorgdragen dat jullie het leukste, gezelligste en warmste moment op jullie mooie dag krijgen.

In jullie gedachten moet heel lang de herinnering blijven:
"Ja, zo hadden we het bedoeld.”

Trouwen in Chateau Thermes de Cugnon met Nederlandse wetgeving

 

 

Wij kunnen jullie - om je huwelijk in Cugnon te laten bezegelen - in contact brengen met Greet, zij is een buitengewoon ambtenaar (van de Burgerlijke Stand in Nederland) die bevoegd is om in Cugnon op te treden.

Wie Greet is vertelt zij hier...

In een persoonlijke ceremonie met humor en interactie zorgt zij ervoor dat jullie op ons Chateau voor de Nederlandse wetgeving worden getrouwd.
Wie droomt er niet van om elkaar het ja-woord te geven op een kasteel en daarna een onvergetelijk weddingweekend te beleven in Cugnon.
Jullie trouwfeest wordt dan niet alleen de mooiste dag maar zelfs het mooiste weekend van je leven met een select gezelschap van naaste familie en vrienden van 40-50 personen.

Bijvoorbeeld: iedereen komt vrijdagmiddag aan en kan na kennismaking bijkomen van de reis met een hapje en een drankje. De dag wordt vervolgd met een etentje, binnen- of buitenshuis, waarna iedereen zich in alle rust kan terugtrekken voor de nacht.

Zaterdag wordt dan “DE TROUWDAG”.
In een ontspannen sfeer kun je je voorbereiden op de ceremonie, binnen of buiten al naar gelang de weersomstandigheden en op het tijdstip dat jullie zelf uitkiezen. Het is zelfs mogelijk om de ceremonie in het monumentale kerkje van Cugnon te laten plaatsvinden (ook wanneer jullie er niet voor kiezen om officieel "voor de kerk" te trouwen.


De ceremonie is een belangrijk onderdeel van jullie dag, daarin kun je alles wat je maar wilt inbrengen.
Tijdens een persoonlijk gesprek zal de buitengewoon ambtenaar aan het bruidspaar veel vragen stellen, maar ook bij familie en vrienden wordt informatie opgevraagd om voor jullie als bruidspaar verrassingen in de ceremonie te krijgen.
Dit gaat natuurlijk altijd in goed overleg, voorop staat wat jullie graag willen! Een unieke dag, die jullie ook zelf helemaal kunnen invullen.
Een intiem feestje in de feestzaal van het Chateau (60-65 personen maximaal) en 's morgens samen ontbijten en ontspannen in de thermenruimtes met het hele gezelschap om na te genieten van dit prachtige weekend.
Kortom een bruiloft om nooit meer te vergeten.

www.kasteeldomein.com  -  info@kasteeldomein.com - telefoon (0032)-472-174840