René Kerkhoven - strategie-ontwikkeling - creativiteitstechnieken

Komt u naar ons kasteel voor bedrijfsactiviteiten ten behoeve van de ontwikkeling van uw bedrijf, zoals vergaderingen, workshops of sessies? En heeft u daarbij ondersteuning nodig van een goede facilitator of sessieleider?

Dan beschikken wij over de juiste persoon: René Kerkhoven van Ir R. Kerkhoven Consultancy beschikt over 25 jaar ervaring als zelfstandig adviseur op het gebied van onder meer strategieontwikkeling, innovatie, creativiteitstechnieken, klanttevredenheidsonderzoek, business development e.d.

Op www.strategie-ontwikkeling.nl vindt u uitgebreide informatie over zijn activiteiten. 

Zo kan hij workshops op diverse terreinen voor u leiden, strategieontwikkelingssessies of bijvoorbeeld een cursus creativiteitstechnieken geven (ten behoeve van het genereren en ontwikkelen van ideeën).

Ook kan hij op bepaalde doelen gerichte brainstormsessies voor u leiden, bijvoorbeeld met betrekking tot het zoeken van nieuwe producten voor uw bedrijf, productontwikkeling, marktontwikkeling of organisatieontwikkeling.

De oorsprong van de activiteiten van René Kerkhoven ligt in een brede opleiding: Industrieel Ontwerpen.

Een eigen product van hem, de BirdSwing, is al jaren op de markt onder licentie. Er zijn inmiddels 180.000 stuks van verkocht. Sommige van zijn ontwerpen zijn heel praktisch: zo heeft hij wellicht de kleinste sauna van Europa in zijn achtertuin staan, die werkt op niet meer dan een waterkoker.

Een leuke bijkomstigheid: als schrijver bracht hij met succes vier kinderboeken en twee boeken met reisverhalen uit. Eén van zijn kinderboeken werd in het Spaans op Cuba uitgebracht, een tweede volgt binnenkort.

René Kerkhoven geeft regelmatig lezingen over Cuba, ook op locatie.

Zijn laatste kinderboek, Trammelant in de Ardennen, speelt zich deels in Kasteel Cugnon af. Zie ook www.deiningindordrecht.nl.

Neem zo nodig contact op via m.kerkhoven4@chello.nl